Web campanya de recaptació per al documental de l'EBC

Què volem?

Realitzar una pel · lícula documental per mostrar experiències encaminades a la construcció d'una societat més equitativa, justa i responsable amb l'ésser humà i amb el medi ambient. Parlem de persones i organitzacions de tot Europa que ja han iniciat camins per canviar, camins que conflueixen en un model de desenvolupament anomenat Economia del Bé Comú


Per què ho fem?

Simple: igual que aquestes persones, creiem que es pot viure d'una altra manera a la imposada pel neoliberalisme, un model que s'acosta al col · lapse i que està arrossegant al Planeta en la mateixa direcció. Les múltiples i polifacètiques crisi ho demostren. Però d'elles ja s'ha parlat molt: ara volem mostrar alternatives viables, participatives, orientades al bé comú.

¿Qui som?

Professionals de la producció audiovisual, la comunicació i l'economia agrupats al voltant de Attac TV i la seva productora, L'Antena films.

Què necessitem?

Aquest film es finança exclusivament amb aportacions voluntàries. El cost total de la pel · lícula s'aproxima, amb molt treball voluntari, als 130.000 €. Si tu també creus que mostrar alternatives viables és avui més que mai necessari, dóna'ns suport.


CROWDFUNDING

Objetivo campaña:
€130.000
Hasta el: 04/17/2013
Llevamos recaudados:
€4.462,00




Twitter